Coaching voor ouders

HERKEN JE DIT?

  • Je kunt je zoon of dochter moeilijk bereiken
  • Je hebt verschillende aanpakken geprobeerd
  • Je merkt dat je in met elkaar in een negatieve spiraal komt

Kortom, je weet het even niet meer en bent op zoek naar iemand die met je meedenkt over de opvoeding van je zoon of dochter.

We gaan graag met jou aan de slag om deze situatie te veranderen. Door middel van gesprekken en eventueel observaties of video-opnames brengen we in beeld wat jouw en jullie sterke kanten zijn en maken we een plan.

HEB JE INTERESSE?

Om te weten of onze begeleiding bij jouw kind past, starten we met een kennismakingsgesprek. De kosten hiervoor zijn EUR 45,00. Als er op de intake een behandeltraject volgt, komt dit bedrag te vervallen.

Na de intake volgt een behandelvoorstel met het doel voor de begeleiding en de kosten van het traject.

Samen stellen wij aan het begin van dit traject een doel. Een observatie thuis kan zinvol zijn om de situatie te verhelderen. De begeleiding bestaat uit een aantal coachingsgesprekken met jou of jullie als ouder(s)/verzorger(s). Tijdens de gesprekken maken we een plan waar je in de periode daarna mee aan de slag gaat. Daarbij kan gebruik worden gemaakt van psycho-educatie en (onderdelen uit) protocollaire behandelprogramma’s. In een volgend gesprek bespreken we de vooruitgang en volgende stappen.

Wanneer jij of jullie akkoord gaat/gaan met het behandelplan, gaan we graag met je zoon of dochter aan de slag. Ons uurtarief is EUR 85,00 (vrijgesteld van BTW), waarvan per uur 45 minuten cliëntcontact en 15 minuten voorbereiding of uitwerking.

Afzegging kan binnen 12 uur voorafgaand aan de afspraak. Indien dit niet is gelukt zijn wij genoodzaakt een tarief voor no-show te berekenen, dit is EUR 60,00.