Mooie reacties

De gesprekken met Daphne hebben wij als heel waardevol ervaren. Al tijdens het intake-gesprek kregen we bruikbare tips waar we direct mee verder konden.

Onze zoon (10 jr) vond de hulp van Renske heel prettig en heeft er echt iets aan gehad. Hij heeft veel geleerd in het verwoorden van zijn gevoelens. Voorheen moesten we er echt ‘uittrekken’ wat hem dwars zat. Ook het leren ontspannen en het anders kunnen kijken naar gevoelens en gedachten was voor hem heel helpend.

Wij hebben Het Palet benaderd voor een intelligentieonderzoek voor onze zoon (groep 8).
Renske heeft, na een fijn intakegesprek, het onderzoek afgenomen. Onze zoon vond het fijn om te doen, hij voelde zich op zijn gemak. Al snel kregen we daarna het verslag met de aanbevelingen. We konden onze zoon herkennen in het verslag en we zijn erg blij met de aanbevelingen die Renske ons heeft gegeven.

Het is Daphne goed gelukt om door te dringen tot de gedachtengangen en emoties van mijn zoon van 17 met PDD-Nos. Dat vond ik zelf als moeder soms lastig, hij is daar niet echt open over.

Daphne maakte wat er speelde helder door het te schrijven of te tekenen op papier.

De gesprekken hebben in korte tijd al veel opgeleverd. Mijn zoon begrijpt zichzelf en mij beter en andersom geldt dit ook. Daphne kon goed luisteren en de kern van het probleem uitleggen. Daarom kon er ook gekeken worden naar passende oplossingen.

Bedankt, Renske, voor de opfriscursus faalangstreductie voor onze dochter. Ze gaf zelf aan dat ze het fijn vond om alles weer even bij langs te gaan, zoals de helpende gedachten en de ontspannings-tips. En wij mogen daarvan meegenieten: haar ademhaling- en spring-oefeningen etc. om te ontspannen.
Ze heeft er echt wat aan gehad, met name voor de entreetoets waar ze heel zenuwachtig voor was.

Onze dochter heeft door de training Bikkels In de Dop zich het GGGG-model erg goed eigen heeft gemaakt. De huiswerkopdrachten waren kort en eenvoudig en dat heeft enorm geholpen.

We zien dat ze haar gevoel nu beter onder woorden kan brengen en dat helpt haar en ons.

Als ouders vonden we het contact met jullie, Renske en Daphne, erg positief. We vonden het mooi om te zien hoe jullie onze dochter actief bij de groep betrokken. Ze heeft zich hierdoor prettig gevoeld, ook al was ze een van de oudere kinderen.