Groepstraining

Kan jouw kind wel wat handvatten gebruiken om zich weerbaar op te stellen?

Of durft het niet aan iets nieuws te beginnen en zegt hij/zij vaak dat hij/zij iets niet kan?

Bikkels In de Dop & Koele Bikkels

Een Bikkeltraining geeft je kind handvatten om faalangst te verminderen en/of weerbaarheid te vergroten. We werken in een groepje van 4-6 kinderen zodat iedereen voldoende aandacht kan krijgen, maar ook leert van anderen.
Bij onze training betrekken we graag leerkrachten en ouders. Want door de training te combineren met adviezen voor thuis en op school, kan je kind de geleerde vaardigheden nog beter toepassen.

De Bouwplaats

Voor kinderen die te maken hebben met echtscheiding van hun ouders, bieden wij training De Bouwplaats aan. In een kleine setting kan je kind zijn of haar verhaal delen en krijgt het hulp om met alle veranderingen om te gaan.

De trainingen kunnen ook individueel worden gevolgd, informeer naar de mogelijkheden!

Bikkels In De Dop

Weerbaarheidstraining voor kinderen van 8 tot 12 jaar. De kinderen leren beter voor zichzelf op te komen. Zij leren hoe ze een nieuwe start kunnen maken, anders over dingen na kunnen denken en met opgeheven hoofd nieuwe uitdagen aan te gaan.

Koele Bikkels

Faalangstreductietraining voor kinderen van 8 tot 15 jaar. De kinderen leren met meer zelfvertrouwen hun taken aan te pakken door te leren als een Bikkel te denken. Ook het leren ontspannen, relativeren en een goede voorbereiding helpen hen om faalangst op afstand te houden.

De Bouwplaats

Training voor kinderen van 8 tot 12 jaar in echtscheidingssituaties. Er is ruimte voor emoties, herkenning bij anderen en het aanleren van copingstrategieën. Na de training hebben de kinderen handvatten om met de nieuwe situatie om te gaan